Servicii

Suntem constienti ca relatia cu oamenii se construieste si se consolideaza pe profesionalism, punctualitate si eficienta, acestea reprezentand valori esentiale ale companiei noastre.

Suntem de asemenea constienti ca fiecare client este unic, ca atare serviciile noastre sunt flexibile, adaptate solicitarilor si nevoilor fiecarui client in parte, prestatia fiind la cele mai inalte standarde de calitate.

Servicii corporate

Serviciile corporate va sunt utile atat pentru angajatii companiei, cat si pentru parteneri de afaceri, clienti importanti sau orice alt invitat. Aveti promisiunea noastra ferma ca pasagerii se vor simti confortabil si dumneavoastra veti fi mult mai linistiti stiind ca ati externalizat aceste servicii unor profesionisti. Nu ezitati sa ne contactati pentru a stabili impreuna un pachet personalizat companiei dumneavoastra. Flota si experienta ne permit sa organizam deplasari pentru un numar mare de persoane, atat cu autovehicule sedan, cat si cu mini-van-uri sau microbuze.

La semnarea unui contract de colaborare, veti primi un transfer aeroport-Bucuresti gratuit din partea noastra, pentru a va dovedi angajamentul pe care ni-l asumam fata de compania dumneavostra de a presta servicii excelente si de a demara o relatie de lunga durata. Putem agrea sistemul de facturare si plata – facturare lunara, plata la sofer cash/cu cardul dupa fiecare cursa, in functie de preferinta exprimata.

Doresc sa fiu contactat prin

Evenimente personale

Pentru a marca un eveniment unic din viata dumneavoastra – fie ca vorbim de nunta, botez, majorat, aniversare sau orice alt prilej de a sarbatori – noi va degrevam de grija pentru detalii si va veti putea bucura de o zi memorabila. Soferul dumneavoastra va sta la dispozitie pentru perioada agreata, prestanta lui coroborata cu eleganta masinilor puse la dispozitie vor impresiona invitatii si va vor face sa va simtiti cu adevarat special. Ramane doar sa va distrati si sa lasati condusul in seama profesionistilor.

Avem capacitatea sa organizam de asemenea transferuri de grupuri mari pentru astfel de evenimente, in functie de disponbilitate si orarul propus.

Doresc sa fiu contactat prin

Evenimente sociale si corporate

In cazul in care sunteti implicat in organizarea unei conferinte, a unui festival, concert sau orice eveniment similar ce presupune aspecte complexe privind logistica transportului persoanelor invitate, ati ajuns la locul potrivit. Experienta ne recomanda pentru abilitatile excelente de a planifica si gestiona din punct de vedere operational grupuri mari de invitati, care au orare si locuri de pick-up/drop-off diferite.

Contactati-ne in vederea identificarii unor solutii optimizate specificului evenimentul pe care doriti sa il organizati, astfel incat transportul se va desfasura intr-o maniera care va impresiona toti participantii.

Doresc sa fiu contactat prin

Transport national si international

Putem asigura transport pe orice ruta prestabilita (care poate suferi modificari in functie de necesitati), atat pe teritoriul Romaniei, cat si in orice tara din Europa. Pe traseu, soferul este in permanenta la dispozitia dumneavoastra, frecventa si numarul opririlor fiind la latitudinea clientului. De asemenea, soferul va poate ajuta cu recomandari privind restaurante, hoteluri si alte obiective de interes, in baza unei cercetari prealabile si a discutiilor cu partnerii nostri din agentii de turism.

In functie de necesitati, asiguram solutii personalizate de transport pentru diverse scopuri, distante si programe care trebuie respectate. Aveti nevoie doar de bagaje pentru perioada in care calatoriti...de restul ne ocupam noi!

Doresc sa fiu contactat prin

Transfer la/de la aeroport

Ne asiguram ca veti ajunge la destinatie in conditii de siguranta si confort, in cel mai scurt timp posibil. Unul dintre soferii nostri va va astepta in terminalul de sosiri din Aeroportul Henri Coanda cu numele scris pe o tableta sau la locatia de la care se realizeaza preluarea in vederea transferului catre aeroport. Monitorizam orarul zborurilor, astfel incat sa ne asiguram ca va veti fi asteptat in momentul in care aterizati.

Fie ca este vorba de transfer de la sau catre aeroport, realizam planificarea prealabila astfel incat sa nu existe riscul unor intarzieri care ar putea influenta programul pe care l-ati stabilit. Tot ceea ce va ramane de facut este sa va bucurati de conditiile excelente de care beneficiati pe parcursul calatoriei si sa va concentrati pe orice alte aspect in afara traficului.

Doresc sa fiu contactat prin

Circuite turistice

In functie de dorintele clientilor nostri, programul acestora si locatiile pe care si-au planificat sa le viziteze, asiguram transportul in cele mai bune conditii pe traseul agreat si bilete la obiective turistice. Soferii nostri vor fi alaturi de dumneavoastra in timp ce descoperiti sau redescoperiti frumusetile Romaniei si va stau la dispozitie cu informatii relevante cu privire la itinerariu, puncte de interes, restaurante sau facilitati de cazare.

Circuitele standard includ turul orasului Bucuresti, Valea Prahovei cu principalele repere (Castelele Peles si Bran, Cetatea Rasnov, Brasov), Delta Dunarii, Drumul Vinului sau Transilvania, dar putem personaliza aceste tururi conform doleantelor dumneavoastra. Flexibilitatea este valabila atat in ceea ce priveste stabilirea rutei cat si a programului de vizitare, avand astfel garantia unei vacante exact in maniera in care doriti sa fie organizata.

Doresc sa fiu contactat prin