Lucrezi în turism? Creează o experienta completa pentru clienții tăi!

Publicat la data de 26 Iulie 2019
Lucrezi în turism? Creează o experienta completa pentru clienții tăi!

Când vine vorba de servicii de cazare, fie ca discutăm despre hoteluri, pensiuni, apartamente sau orice alt tip de facilitate, principala preocupare a managementului, gazdelor și personalului angajat este sa ofere condiții impecabile oaspeților. De la aspectul general al camerei, rapiditatea cu care se poate rezerva, interacțiunea cu persoanele din front office, serviciile de curățenie, așternuturi, prosoape și multe alte detalii - totul trebuie sa fie perfect!

De multe ori însă este neglijat faptul ca experienta clientului nu începe odată ce acesta intra pe ușa camerei și nu se încheie după ce respectivul oaspete a părăsit incinta.  Primul contact pe care un turist străin îl are cu România este în aeroport și cunoaștem foarte bine probabilitatea ca deplasarea sa către destinația din București sa nu fie o experiență foarte plăcută, influențând astfel într-o manieră negativă percepția generala asupra calatoriei și implicit feedbackul la adresa facilitătii de cazare.

Va invit la un exercițiu simplu de imaginatie: cum ar fi ca un client al dumneavoastră sa înlocuiască aglomerația de la automatul de taxi, aventura de a ajunge cu transportul în comun la locație, practicile neortodoxe ale taximetriștilor și timpul de așteptare pana când un taxi sau chiar uber ajunge în aeroport cu o mașină eleganta care îl așteaptă la momentul sosirii, cu un șofer îmbrăcat business și vorbitor de limba engleza pregătit sa îl ajute cu bagajele și sa ii ofere o experienta plăcută, fără intenția de a primi "atenții"? Odată ajuns la bordul mașinii, clientul se bucura de condiții excelente: Wi-Fi gratuit, apă și snacks, aer condiționat și un stil de condus defensiv, atipic șoferilor din București.

Puteți obține toate acestea pentru clienții dumneavoastră prin încheierea unui parteneriat cu Premium Chauffeur Drive, la preturi deloc prohibitive. Va asigurați astfel ca prima impresie asupra țării noastre este pozitivă, generând o situație win-win: clientul este satisfăcut și recomandă țara/proprietatea, iar dumneavoastră primiți review-uri pozitive și atrageți noi clienți.

În afara de transfer aeroport-București putem asigura circuite turistice, mașina cu sofer la dispoziție pentru o anumita perioada și în general transport oriunde pe teritoriul României sau extern in aceleași condiții de excepție. Flota noastră este compusă exclusiv din mașini și mini-vanuri din gama premium, aflate într-o stare tehnica și estetică impecabilă.

Vă vom fi alături pentru a crea un pachet complet de calitate pentru turiști si oameni de afaceri deopotrivă, asigurându-le o experiență plăcută pe care o vor recomanda cunoștințelor sau partenerilor fără ezitare.  Impresionați-vă clienții din primul moment și astfel business-ul dumneavoastră va crește exponențial!

Co-fondator al Premium Chauffeur Drive

Doresc sa fiu contactat prin

Alte articole interesante

Parteneriatele strategice – conditie esentiala pentru dezvoltarea sustenabila a unui business

Premium Chauffeur Drive Italian Chamber of Commerce partnership
In mediul de afaceri in care activam – dinamic, volatil si impredictibil – goana dupa clienti este o provocare majora si de multe ori poti pierde din vedere imaginea de ansamblu sau aspectele cu adevarat importante pentru business-ul tau. In acest context se intampla sa alergi dupa foarte multi iepurasi si ii ratezi pe toti, irosind timp/bani/efort care pot fi canalizate catre actiuni cu impact. Din nefericire pentru multi antreprenori, momentul in care realizeaza ca au adoptat o modalitate haotica de a targeta clienti este prea tarziu, au imprumutat sume importante pentru a finanta aceste actiuni urmare a carora nu vad rezultate palpabile, iar business-ul este deja in picaj.

De ce sa alegi un “chauffeur drive service” in dauna alternativelor mai economice?

Confortul tau – responsabilitatea noastra!
De ce sa alegi un “chauffeur drive service” in dauna alternativelor mai economice? Suntem intrebati de multe ori in cadrul discutiilor cu potentiali clienti care sunt avantajele unui “chauffeur drive service”, de ce ar apela o persoana sau companie la serviciile noastre si ar plati o suma mai mare prin comparatie cu tarifele practicate de companiile de taxi, ridesharing, inchiriere auto sau alte alternative de transport.  Ne-am gandit ca un articol in acest sens i-ar lamuri pe cei interesati si am incercat sa schitam o analiza cost-beneficiu pentru o astfel de alegere.

Sistemul de management al calitatii – un plus pentru companie sau doar “hartogaraie”?

Sistemul de management al calitatii
Este o dilema pe care probabil o au multe organizatii care exploreaza ideea de a implementa si certifica un sistem de management al calitatii. Un astfel de proces vine la pachet cu eforturi financiare (costurile aferente implementarii si certificarii), timp alocat din partea tuturor angajatilor organizatiei indiferent de nivel, o munca sustinuta, aspecte mai putin placute care vor iesi la iveala si vor necesita corectii…un adevarat tur de forta. Intrebarea este: ce gasim la celalalt capat…